Hack-ul meu preferat de îngrijire a pielii – Cicaplast Baume B5+

timp de lectură: 5 minute

De când mă știu, mi-a plăcut să folosesc cât mai puține produse de îngrijire. Eu nu sunt genul de fată care să fie foarte mândră de sertarul ei de creme – da, îmi place să am mereu pielea îngrijită, să folosesc produsele potrivite tenului meu și să fiu la curent cu noutățile și inovațiile în materie de skincare, dar prefer să fiu cât mai minimalistă și să folosesc un număr relativ mic de produse, dar care să fie foarte bune și potrivite mie.

Și da, știu că sunt foarte multe probleme și afecțiuni ale pielii pentru care, aparent, avem nevoie de câte un produs separat, dar ei bine, întorcându-mă la conceptul de „puțin și bun” a cărui adeptă ați aflat deja că sunt, vreau să vă fac cunoștință cu un produs care nu lipsește de la noi din casă (și nici din autorulotă).

Este vorba despre Cicaplast Baume B5+ de la La Roche Posay – un balsam reparator, recomandat pentru îngrijirea a 14 afecțiuni ale pielii, potrivit atât pentru corp, cât și pentru mâini, și chiar și buze. Este un produs care poate fi folosit de întreaga familie – bebeluși, copii, adulți, seniori – iar ceea ce îl face atât de eficient este ingredientul patentat de către cei de la La Roche Posay, și anume Tribioma (un complex care inhibă bacteriile patogene și le favorizează pe cele pro-reparare).

Iar dacă vă întrebați care sunt aceste 14 indicații de folosire a acestui balsam, enumăr aici câteva: post-proceduri dermatologice, mușcături de insecte, post-herpes, roșeață și iritații superficiale, cicatrici post-acneice, după epilare sau bărbierit, iritații ale pielii bebelușilor. Practic, este util în foarte multe situații care pot apărea în viața de zi cu zi, iar mie îmi este cel mai folositor pentru iritațiile de scutec ale Leei (sau pentru prevenția lor), pentru mâinile, coatele și călcâiele mele extrem de deshidratate, pentru hidratarea buzelor, cât și pentru calmarea pielii după epilare.

Mai mult decât atât, cred că nu e niciun secret faptul că viața cu un bebeluș aduce după sine o avalanșă cu de toate – atât un carusel emoțional cu suișuri foarte foarte înalte (până în nori de înalte) și cu coborășuri foarte foarte joase (cam până aproape de nivelul mării de joase), cât și un haos fizic și palpabil, pe care îl vezi oriunde întorci privirea și îl recunoști în fiecare pietricică adusă de afară și pierdută prin pat, în fiecare bucățică de mâncare întârită pe covor și în absolut fiecare urmă de mânuță de pe geamuri/podea/oglinzi. Ei bine, tocmai de un sertar plin cu creme pentru fiecare problemă a pielii nu ai mai avea nevoie, pe lângă toate acestea. Plus că… dacă le ai, trebuie să le și găsești, să le iei cu tine în vacanță, și să le ai la îndemână mereu… și deja sunt prea multe pe cap.

Așa că hack-ul meu preferat de îngrijire a pielii este chiar acesta: să folosești cât mai puțin, dar cât mai bun și eficient. Iar Cicaplast Baume B5+ se încadrează perfect în această categorie.

Sunt curioasă dacă l-ați folosit și sper să vă fie util dacă îl decideți să îl încercați în urma lecturării acestui articol.

Pupici,

R.

#MyCicaplast #PaidProjectbyLaRochePosay @larocheposay

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.