Ne vedem la Webstock 2018!

timp de lectură: 3 minute

 

Recunosc, pentru că am început să scriu pe blog dintr-o dorință de a îmi împărtăși experiențele, într-un acces de vreau-să-le-spun-și-altora-cum-am-făcut-eu-și-a-ieșit-bine, nu m-am prea gândit la strategii din sfera social media. Am început să scriu, și, bucuroasă de cum s-au conturat lucrurile, am continuat.

Așa că, recunosc, nici despre Webstock nu știam nimic (*insert guilty emoticon here*). Noroc că Teodora Mateoc a fost darnică, și ne-a anunțat și pe noi, bloggerii din Timișoara (dintre care sper că nu sunt singura care nu știa nimic) despre eveniment.

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din România. În fiecare an, reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media.(*) Pe timpul zilei vor fi conferințe împărțite pe mai multe categorii. Spre exemplu, la secțiunea Inspiration ne vor vorbi, printre alții, Andreea Esca, Mihaela Noroc și Cabral Ibacka, la secțiunea Storytelling, Radu F Constantinescu, iar la Communication, Ioana Macoveiciuc de la Prințesa Urbană. Cel puțin pe aceștia abia aștept să îi văd și aud vorbind, dar mai sunt încă mulți altii care ne vor împărtăși din cunoștințele lor. Seara va avea loc Gala Webstock, unde se vor decerna premiile celor mai creative și inedite campanii în social media din România, lansate în ultimul an.(**)

Dacă acum un an nu m-am gândit prea serios la modul în care urma să se dezvolte blog-ul meu, acum consider acest proces o prioritate. Și spun asta pentru că îmi doresc, în primul rând, să livrez content de calitate pentru cei care (oricâți ar fi ei) mă urmăresc. Vreau să am informații utile de spus (asta ține doar de mine), dar vreau să le spun într-un mod clar și plăcut, și aici intervine necesitatea unor informații corecte oferite de persoane avizate. Așa că de acum, începând cu și datorită evenimentului Webstock, voi începe să caut, să mă documentez, să învăț cât mai multe în domeniul ăsta.

Așa că ne vedem vineri, la J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel!

 

http://www.webstock.ro

*,** – http://www.webstock.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.