#likeyourself @ New York

Acum aproximativ un an mă îmbarcam într-un carusel foarte frumos pe care nu am îndrăznit să mi-l imaginez prea în detaliu, camuflat în niște sesiuni foto și gânduri exprimate în online.

Nivea lansase un concurs deschis tuturor fetelor din România, iar când prietena mea cea mai buna (căreia îi datorez reușita mea) mi-a trimis link-ul de inscriere, am tresărit la gândul că „această campanie parcă e făcută pentru mine”. #likeyourself este despre încrederea în forțele proprii, și îndeamnă fetele și femeile de pretutindeni să se iubească exact așa cum sunt, iar mie mi s-a părut un proiect foarte frumos și o inițiativă de lăudat din partea unei companii mari.

Am știut de la început că stilul meu de viață este #likeyourself – timidă incurabilă încă de mică, am învățat să am încredere în ceea ce sunt, ceea ce știu și ceea ce pot să fac, și, pe măsură ce au trecut anii, am început să îmi iubesc și mai mult atât calitățile, cât și defectele.

Cu fiecare imagine și gând pe care îl împărtășeam pe Instagram cu hashtag-ul aferent, îmi dădeam seama din ce în ce mai mult că, cu toate că eram devotată cauzei și munceam pentru ea, nu făceam niciun sacrificiu pentru ideile care îmi veneau – mă identificam cu conceptul lansat de Nivea în totalitate, cu fiecare cuvânt pe care îl scriam. Am scris despre incertitudini și despre teama de a nu fi acceptat, despre de ce am ales să mă tund scurt într-o lume care promovează perfecțiunea, despre importanța sportului dar și despre acceptarea corpului cu care am fost înzestrați, și alte lucruri care mă reprezintă și pe care le consider importante.

Concursul s-a desfășurat în trei etape. În prima etapă, toate fetele care au fost acceptate în urma unei prime postări pe instagram (aproximativ 400), au primit un pachet cu produse de la Nivea și, în decurs de vreo două luni, inspirate fiind de acele produse, cerința era să împărtășim gânduri sub emblema #likeyourself. Ce mi-a plăcut încă de la început a fost că produsele Nivea erau menite să ne inspire și să ne ajute în viața de zi cu zi, fără ca ei să își dorească o promovare agresivă a lor. Au urmat încă două etape, care s-au desfășurat la fel, numai că după fiecare dintre ele au rămas în concurs tot mai puține fete.

Totul a durat cam jumătate de an, iar pentru că ultima etapă s-a prelungit puțin din cauza sărbătorilor de iarnă, pierdusem șirul evenimentelor așa că în luna ianuarie, când urma să fie anunțată câștigătoarea, mă bucuram că avusesem ocazia să fac parte dintr-un proiect atât de frumos, aproape uitând de premiul final.

Așa că la începutul lunii februarie, când am deschis Facebook-ul și am văzut anunțul făcut de Nivea pe grupul în care erau toate fetele înscrise, surpriza mea a fost și mai mare! Eram atât de fericită că munca mea nu numai că îmi făcuse plăcere, dar pe deasupra meritase din plin, și că ceea ce am avut de împărtășit fusese apreciat.

În iulie, așadar, mă aflam pentru prima dată în viața mea în Statele Unite ale Americii, și nu în orice loc, ci tocmai la New York! Am avut parte de 6 zile minunate, în care am fost uimită de frumusețea și măreția orașului, am mers zeci de kilometri, mi-am mai depășit încă puțin limitele și am avut ocazia să transmit de acolo o nouă serie de fotografii întregite de gânduri #likeyourself.

Experiența asta m-a învățat, mai mult decât orice, că putem realiza tot ce ne dorim, dacă (bineînțeles, pe lângă multă muncă) avem încredere în noi și în faptul că vom primi, mai devreme sau mai tărziu, tot ce merităm. #likeyourself!

 

 

   

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.