20 de săptămâni de sarcină și primele pregătiri pentru camera bebelușului

Am sărit puțin peste unele etape aici, pe blog, așa că nu se mai pune problema unui anunț de sarcină, fiindcă avem deja 20 de săptămâni. Dar, pentru cine mă urmărește pe instagram, cred că informația nu e, oricum, una nouă, mai ales dacă ne gândim la momentele în care vă spam-ui pe stories cu poze de bebelușeală & burtică (sorry not sorry).

Dar ceea ce îmi doresc să vă arăt azi sunt aceste minunate postere și rame de la Poster Store, pe care le-am luat (în majoritate) pentru camera lui #babyL.

Sunt super emoționată când mă gândesc că ne apucăm (DEJA!!!) de camera ei și când îmi dau seama că a trecut deja jumătate din perioada ei în burtică (they grow so fast!). Cele patru luni și un pic până când se naște par a fi mult timp, la un prim calcul, dar când realizez cât de repede au trecut ultimele aproape cinci, mă răzgândesc instant.

Trecând la lucruri mai serioase, trebuie să vă spun că, dacă aveți în plan amenajări, redecorări, schimbări prin casă sau doar reînnoirea unor pereți, codul roxanapurisblog35 vă oferă 35% reducere la toate posterele de pe site-ul www.posterstore.com (cu excepția posterelor din categoria Selection); codul nu se poate combina cu alte promoții, nu este valabil pentru rame și poate fi utilizat până în 5 iulie.

În încheiere, vă las câteva fotografii cu achizițiile mele și vă urez spor la decorat!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.